//sponset produkt fra kepaza.no

 

I dag er det kun én uke igjen til flytting, men tiden kan virkelig ikke gå fort nok. Jeg er SÅ utålmodig, holder på å sprekke med idéer til hvordan interiøret vårt skal bli! Kanskje jeg skal gi dere en smakebit i form av en collage? Selv om det er få ting jeg kommer til å savne ved å bo i denne leiligheten, kjenner jeg at jeg kommer til å savne de vakre, og litt mer landlige omgivelsene her oppe ved vannet. Dermed ble en liten rusletur rundt dammen, og en liten selfie-shoot ved en bru med fargerik grafitti.

 

 

Fikk denne kjolen tilsendt i posten av Kepaza by Pernille Fristad, er ikke printet og fargen helt herlig? Anbefaler dere å ta en tur innom nettbutikken, hvis dere liker klær med fine, lekne detaljer og print! Hun har også akkurat vist sin nyeste kolleksjon Dreamy Roads SS18 på NYFS, you go girl! →kepaza.no

 

Kjole/topp: KEPAZA | Boblejakke: Cubus | Jeans: Bikbok | Belte: Bianco

 

Her har jeg stylet kjolen som en topp, da det dessverre er blitt litt for kaldt for Fru Frossenpinne å kle seg i bare legger, men når sommeren begynner å nærme seg, vil jeg sprade mye rundt i denne kjolen☁

 

 

Mange fine motiver i nabolaget, blant annet dette rosa huset med basketballkurv over garasjen!

 

Heldigvis bare en liten trikketur opp hit, om savnet blir for stort. Nyt den siste helgedagen♥

 

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre