//sponset produkt fra kepaza.no

 

Ny blogg, nye muligheter! Så takknemlig for at jeg har fått muligheten til å blogge på femelle.no, det er en ære! Starter i gang med et innlegg jeg skrev på søndag på min gamle blogg, etter en lengre bloggpause, videre har jeg mange idéer til nye innlegg som jeg gleder meg til å dele med dere!

 

Søndag, 17 september

God morgen!

I går var en fin dag! Jeg er så bortskjemt at jeg kan sove til 08.30 om mårran i hverdagen, men soving er en av mine yndligsaktiviteter, det blir liksom aldri for mye, så i går (og i dag) fikk jeg bedrevet «hobbyen» min noen timer etter alarmen vanligvis ringer. Deiliiig! Litt utpå dagen møtte jeg en venninne i sentrum, og vi tok oss en liten rusletur, en kort fotosession foran drømmehusveggen og til slutt et hyggelig kafébesøk på Jordbærpikene. Tusen takk, Merethe. Timer sammen med deg, er et enormt påfyll for meg! Da jeg kom hjem lekte jeg og samboer’n kokker på kjøkkenet, og sannelig endte vi opp med en sabla god indisk rett som ble nytt i godt selskap med legendariske Michael Scott og gjengen i The Office.

 

 

  

 

Dagen i dag blir nok brukt til blant annet en av mine litt mer produktive hobbyer (i forhold til soving), nemlig skissing. Sitter inne med så mange inspirasjon og idéer for tiden, at jeg må bare få det ned på papir, før det forsvinner. I dag er det to uker til vi flytter, og jeg håper at jeg da vil kunne få mulighet til å sette noen av idéene mine til verks. Er så mye lettere å være kreativ når man har plass nok til å rote, og ikke er nødt til å rydde sammen alt etter hver session. Det blir digg!

 

  

 

SkjørtKepaza by Pernille Fristad SkjortePart Two, fra Lounge | VeskePourchet Paris, Lounge | ØredobberCecilie Melli

 

  

 

Nyt søndagen☆

 

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre